Despre

Sport Logistic este o companie care activează în industria sportului încă din anul 2008, având mai multe verticale de business, precum amenajări de terenuri de sport sau baze sportive, organizare de evenimente sportive, furnizare de materiale logistice pentru evenimente sportive, furnizare și întreținere a suprafețelor de joc și a dotărilor pentru diverse sporturi.

Fiecare dintre obiectele de activitate se bazează pe o vastă experiență în domeniu, dobândită atât la nivel de companie cât și individual, de către membrii echipei Sport Logistic. De altfel activul principal al companiei îl constituie factorul uman, echipele specializate în domeniul de activitate fiind într-un continuu proces de formare și perfecționare profesionala, extindere a ariei de competențe si training specializat la producători.

Capacitatea de a organiza un eveniment sportiv de la zero, incluzând toate etapele, de la conceptul inițial și până la execuția la cheie, precum și capacitatea de a furniza echipamentele logistice necesare unui eveniment de top, fac din Sport Logistic partenerul ideal pentru orice organizație, fie ea publică sau privată.

Cu certificări obținute din partea federațiilor sportive internaționale, membrii echipei Sport Logistic pot de asemenea oferi soluții punctuale pentru evenimentele sportive cum ar fi:

  • Consultanță și planning
  • Management competițional
  • Venue management
  • Promovare și comunicare PR
  • Logistică

Finalizarea cu succes a unor activități de instalare de mare anvergură nu ar fi fost posibilă fără o dotare corespunzătoare cu echipamente. Astfel, Sport Logistic dispune de întreaga gama de echipamente de ultima generație necesare unor lucrări importante în domeniul sportului, cum ar fi

  • Instalarea și mentenanța gazonului sitetic
  • Instalarea și mentenanța suprafețelor din parchet masiv
  • Instalarea suprafețelor de cauciuc poliuretanic tip tartan

Majoritatea instalărilor efectuate de către Sport Logistic au necesitat omologări din partea forurilor sportive naționale și internaționale pentru desfășurarea unor competiții sportive de anvergură, omologări obținute cu succes de fiecare dată. Sport Logistic iși desfășoara activitățile de instalare pe baza regulamentelor sportive naționale și internaționale pentru a asigura un nivel de calitate cât mai ridicat. Având ca principal scop furnizarea unor servicii de înalta calitate, Sport Logistic urmărește permanent evoluția industriei sportive, compania putând face față oricăror provocări în domeniul instalărilor sportive în condiții de înaltă calitate și siguranță maximă pentru sportivi și spectatori.