Amenajări

Cu o vasta experienta in implementarea proictelor de infrastructura in domeniul sportului, Sport Logistic livreaza solutii complete in ceea ce priveste consultanta, proiectarea si executia terenurilor si salilor de sport, bazelor sportive, stadioanelor sau a altor obiective care includ elemente de infrastructura din domeniul sportului. Cele două axe principale pe care se dezvoltă amenajarea unui teren sau a unei săli de sport sunt pardoselile și dotările. 

Parchet sportiv

Cea mai performanta suprafață de joc pentru săli de sport și arene multifuncționale indoor este parchetul sportiv. Elasticitatea sistemelor de parchet conferă o siguranță sporită pentru sportivi și le protejează încheieturile, reducând numărul de accidentări sau de alte probleme medicale. Soluția cu cea mai mare stabilitate în raport cu condițiile de mediu este lemnul masiv, iar sistemele de parchet de acest gen reprezintă o garanție a calității și fiabilității superioare a produsului finit. Durata de viață a sistemelor de parchet sportiv din lemn masiv este de peste 40 de ani, în acest răstimp permițând 5 procese succesive de refinisare.

 

Suprafață sintetică modulară

Suprafețele sintetice modulare pot fi folosite atât pentru dotarea terenurilor de sport în aer liber (în acest caz se folosesc cele autodrenante) cât și pentru dotarea sălilor de sport sau altor incinte, chiar dacă destinația lor nu este una sportivă (în acest caz folosindu-se varianta compactă). Unul dintre principalele avantaje al utilizării suprafețelor modulare îl reprezintă faptul că pentru instalarea lor nu se folosesc alte materiale care să afecteze suprafața pe care sunt plasate sau să dăuneze mediului înconjurător (exemplu: adezivi). Suprafețele sintetice modulare sunt rezistente la capriciile vremii, dar și la intervențiile factorului uman.

 

Suprafete din cauciuc granulat cu poliuretan (tartan)

Utilizat în principal pentru piste de atletism, cauciucul de tip tartan poate fi o soluție pentru terenurile de sport multifuncționale în aer liber. Oferă un confort sporit celor care practică sportul prin elasticitatea sa, este rezistent la intemperii și este ușor de întreținut. De asemenea poate fi ușor personalizat.

Scaune

Tribune

Sisteme pentru baschet

Sisteme pentru volei

Porți de handbal și fotbal

Alte echipamente