Evenimente

Sport Logistic este unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente dedicate baschetului 3×3, pe plan global, avand in portofoliu evenimente organizate in peste 30 tari, pe 5 continente.

Sport Logistic dispune de capacitatea de a livra solutia completa pentru evenimente sportive acoperind toate ariile de interes, de la conceptul initial si pana la executia la cheie si raportarile finale ale evenimentului. De asemenea, Sport Logstic poate furniza solutii punctuale in ceea ce priveste evenimentul sportiv, asa cum sunt:

  • Consultanta
  • Planning
  • Management competitional,
  • Venue management
  • Promovare, comunicare si PR
  • Logistica
  • Teams coordination

Management și consultanță

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente sportive, Sport Logistic poate oferi servicii de consultanță și management al evenimentului. Astfel dacă doriți organizarea unui eveniment sportiv, vă putem oferi know-how-ul nostru de la alegerea locului de defășurare al evenimentului și logistica necesară bunei desfășurări, până la partea de promovare și comunicare, management competițional sau relațiile cu furnizorii. Echipa Sport Logistic cuprinde specialiști în toate domeniile menționate mai sus iar în funcție de solicitări putem coordona întregul eveniment cu resurse umane proprii sau putem oferi consultanți în punctele cheie, pentru a avea ca rezultat final un eveniment de succes.

Management competițional

Cu oameni pregătiți și certificați de către federații internaționale sportive, Sport Logistic poate realiza managementul competițional pentru evenimente din diverse sporturi și discipline, precum: baschet, baschet 3×3, fotbal, minifotbal, volei, volei pe plajă, tenis, fotbal-tenis și altele. Pentru o parte dintre aceste sporturi putem furniza soluții digitale de management competițional, care asigură fluență și operativitate în procesele de înscriere, formatul competiției, rezultate, statistici sau rapoarte.

Venue management

Un aspect deosebit de important in organizarea unui eveniment sportiv il consituie locul de desfasurare si modul in care arena sportiva si spatiile adiacente sunt concepute si executate. De la planul general al locului de desfasurare al evenimentului pana la organizarea fluxurilor de persoane in interiorul arenei, de la stabilirea necesitatilor de sonorizare si iluminat si pana la asigurarea conditiilor conforme regulamentelor sportive in ceea ce priveste spatiul de joc, Sport Logistic poate livra planul detaliat al unei arene perfecte pentru evenimente sportive.

Comunicare, PR și Marketing

Cei zece ani de evenimente sportive organizate la nivel național dar și global au contribuit din plin la acumularea unei vaste experiențe în relația cu toate tipurile de canale media și de furnizori de servicii media, astfel încât vă putem oferi un pachet complet de servicii în acest domeniu, pentru evenimentul dumneavoastră. De la realizarea conceptelor grafice, a planurilor de comunicare, la strategii și campanii de marketing, avem capacitatea necesară să vă facem evenimentul cunoscut. Mai mult, relațiile dobândite de-a lungul anilor atât în media românească cât și pe plan internațional pot contribui din plin la o expunere de succes pentru eveniment și mai ales pentru partenerii evenimentului.

Servicii conexe

Un eveniment sportiv presupune si asigurarea unor conditii optime de transport, cazare si masa pentru participanti, invitati si organizatori. Activitatile necesare pentru asigurarea acestor conditii prespun planificari riguroase si dinamice, iar implementarea lor este un proces in care expertii nostri au primit evaluari maxime din partea tuturor participantilor.

Logistică

Sport Logistic a fost la început de drum o companie care a contribuit prin partea logistică la realizarea unor evenimente de succes. Experiența echipei noastre în acest domeniu nu se măsoară doar în metri pătrați de suprafețe de joc sau metri liniari de tribune instalate, dar mai ales în nivelul de adaptabilitate la situații imposibile. Am găsit de-a lungul anilor soluții la toate tipurile de probleme care pot apărea în realizarea unei locații perfecte pentru un eveniment sportiv. Am excelat în a găsi de fiecare dată noi provocări și am dus evenimentele sportive mai aproape de oameni în centre comerciale, în zone publice pietonale, la malul mării sau în zone de deșert, am transformat practic în teren de sport orice loc cât de cât plan. De asemenea, echipamentele logistice pe care le putem oferi spre închiriere pot garanta un eveniment de top în baschet, fotbal, volei, tenis și altele.

Servicii Multimedia

Succesul oricărui eveniment sportiv depinde într-o foarte mare măsură de componenta foto/video. Sport Logistic are în spate o echipă multimedia care include oameni din industria foto/video cu experiența celor mai mari competiții sportive globale cum ar fi Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale sau Europene, etape din circuitele mondiale ale diferitelor sporturi (baschet, tenis, Formula 1). De asemenea putem oferi servicii de live-stream, incluzând partea de comentariu sportiv, cu o echipă care include specialiști cu experiență în evenimente sportive internaționale.

eSports

Evoluția spectaculoasă a sporturilor electronice – eSports – în ultimii ani, ne-a determinat să ne extindem aria de organizare și în acest domeniu. Astfel, în anul 2020, Sport Logistic a organizat primele evenimente de eSports, care au inclus turnee de baschet și fotbal online, pentru platformele Playstation și Xbox, având la bază cele mai populare jocuri din aceste domenii, NBA2k20 și FIFA20. Organizarea acestor evenimente de gaming a inclus transmisia lor livestream pe canale dedicate, cu comentariu în direct și interacțiune cu participanții la competiție.